Συχνές ερωτήσεις

Τι απαιτείται για την εισαγωγή στη Μονάδα φροντίδας
  • Η ταυτότητα του ατόμου που θα εισαχθεί
  • Ιατρικό ιστορικό από τον συγγενή ή το θεράποντα ιατρό
  • Πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις και εξιτήριο νοσοκομείου (στην περίπτωση που υπάρχουν)
Πως διακομίζεται ο ηλικιωμένος στη μονάδα μας σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης
Στην περίπτωση που το άτομο είναι κλινήρης η διακομιδή του πραγματοποιείται μέσω του ΕΚΑΒ ή ενός από τα συνεργαζόμενα ιδιωτικά ασθενοφόρα.
Τι άτομα αναλαμβάνει να φιλοξενήσει η Μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων MAX CARE

Αυτοεξυπηρετούμενα άτομα που αναζητούν ένα χώρο που θα τους προσφέρει φροντίδα και συντροφιά.

Άτομα που αντιμετωπίζουν νευρολογικά προβλήματα (γεροντική Άνοια, Νόσος Αλτσχάιμερ, Νόσος Parkinson, Σκλήρυνση κατά πλάκας, Σύνδρομο Down, Επιληψία, Νευροπάθεια, Κατάθλιψη, οργανικό ψυχοσύνδρομο).

Μη αυτοεξυπηρετούμενα άτομα που αντιμετωπίζουν παθολογικά προβλήματα (Μυϊκή δυστροφία/εκφυλισμός, Εγκεφαλικά και Άλλες χρόνιες παθήσεις).

Άτομα με παθολογικά προβλήματα και παθήσεις τις τρίτης ηλικίας (Φροντίδα σε καρκινοπαθείς, Καρδιακές παθήσεις, Βλάβες στην όραση, Κώφωση, Αναπνευστικές και πνευμονολογικές παθήσεις, Προστάτης, Δυσκολία στην ομιλία, Σακχαρώδης Διαβήτης).

Άτομα με ορθοπεδικά προβλήματα που χρίζουν ιδιαίτερης φροντίδας ή αποκατάστασης (Αρθρίτιδα, κάταγμα και αρθροπλαστική ισχίου, Οστεοπόρωση, κάταγμα λεκάνης)

Το φαγητό παρασκευάζεται στη Μονάδα
Το menu που προσφέρεται στου φιλοξενουμένους μας και είναι ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες των ανθρώπων που φροντίζουμε. Παρασκευάζεται από επαγγελματίες μαγείρους στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μας.
Ποιος Συνταγογραφεί τα φάρμακα που χορηγούνται στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στη Μονάδα;
Την συνταγογράφηση των φαρμάκων αναλαμβάνει εξολοκλήρου ο Ιατρός της Μονάδας.
Μπορούν να πραγματοποιηθούν εξετάσεις εντός τις Μονάδας;

Όλες οι μικροβιολογικές εξετάσεις πραγματοποιούνται εντός της μονάδας σε συνεργασία με επώνυμα συμβεβλημένα μικροβιολογικά εργαστήρια.

Υπάρχει δυνατότητα για πραγματοποίησης ακτινογραφιών και εξετάσεων υπερήχων εντός της μονάδας μας.

Ο ιματισμός παρέχεται από την Μονάδα ή πρέπει να φέρουμε τον δικό μας;
Πέρα από τον προσωπικό ρουχισμό όλος ο υπόλοιπος ιματισμός (σεντόνια, μαξιλάρια πετσέτες, κουβέρτες κλπ.) παρέχεται από την Μονάδα μας.

MaxCare

Η MaxCare είναι μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων δίπλα στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, έναν από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και αναψυχής της Αττικής.

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 348, Χαϊδάρι
Τ.Κ. 124 61

Επικοινωνία

  • 210-5821511
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
logo_pemfi

Μέλος πανελλήνιας ένωσης μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων