Παροχές

Οι φιλοξενούμενοί μας απολαμβάνουν εξατομικευμένη φροντίδα, ιατρική παρακολούθηση, ψυχοδιανοητική ενδυνάμωση σε ένα περιβάλλον οικείο και οικογενειακό.

Διατροφή

Στην σύγχρονα εξοπλισμένη κουζίνα μας παρασκευάζονται γεύματα σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες υγείας του κάθε περιθαλπομένου, βασισμένα σε σύγχρονα διαιτολογικά πρότυπα.

Ειδική υποστήριξη

Η Τρίτη ηλικία πολλές φορές επιφέρει ασθένειες και καταστάσεις υγείας που χρήζουν ειδικής υποστήριξης τόσο ιατρικής, όσο τεχνικής και ψυχολογικής.

Ιματισμός

Με καθημερινή μέριμνα και υψηλές προδιαγραφές υγιεινής το προσωπικό μας φροντίζει οι φιλοξενούμενοι να απολαμβάνουν καθαρά και φρεσκοσιδερωμένα ρούχα.

Υπηρεσίες

Η MaxCare προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου προς μια ολοκληρωμένη προσέγγιση φροντίδας της Τρίτης ηλικίας.

Δραστηριότητες

Η καλή διαβίωση στην Τρίτη ηλικία σχετίζεται άμεσα με την επαφή με τους άλλους ανθρώπους, την αίσθηση του ρόλου και της χρησιμότητας, τη συμμετοχή.

Φυσικοθεραπεία

Συμβάλλουμε στην ανακούφιση και αποθεραπεία των περιστατικών με εξατομικευμένη φροντίδα από ειδικό φυσικοθεραπευτή και σύγχρονο εξοπλισμό.

Ανθρώπινο δυναμικό

Το προσωπικό μας είναι επιλεγμένο αυστηρά για τον επαγγελματισμό του όσο και για την ανθρώπινη προσέγγισή του στην επαφή με τους ηλικιωμένους.

MaxCare

Η MaxCare είναι μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων δίπλα στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, έναν από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και αναψυχής της Αττικής.

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 348, Χαϊδάρι
Τ.Κ. 124 61

Επικοινωνία

  • 210-5820485
  • 210-5821511
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
logo_pemfi

Μέλος πανελλήνιας ένωσης μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων