Φροντίδα για την Τρίτη ηλικία στο maximum!

Καλώς ήρθατε στην MaxCare!


Τρίπτυχο συνεργασίας και υποστήριξης:

  • Άνθρωπος
  • Οικογένεια
  • MaxCare

Η MaxCare είναι μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων δίπλα στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, έναν από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και αναψυχής της Αττικής. Στεκόμαστε με ευαισθησία και ευθύνη κοντά στις ανάγκες των ανθρώπων της Τρίτης ηλικίας και των οικογενειών τους. Οι φιλοξενούμενοί μας απολαμβάνουν εξατομικευμένη φροντίδα, ιατρική παρακολούθηση, ψυχοδιανοητική ενδυνάμωση σε ένα περιβάλλον οικείο και οικογενειακό. Οι πλήρως ανακαινισμένες εγκαταστάσεις μας δυναμικότητας 51 κλινών είναι ένα μεγάλο σπίτι, όπου οι ηλικιωμένοι έχουν μια αξιοπρεπή διαβίωση και ποιότητα ζωής. Με ευελιξία και κατανόηση στους περιορισμούς που επιβάλλουν οι σημερινές οικονομικές συνθήκες.

Με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες εργαζόμαστε τα τελευταία δώδεκα χρόνια δίνοντας μια νέα οπτική για την Τρίτη και Τέταρτη ηλικία σε εκατοντάδες ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Λειτουργούμε υποστηρικτικά ως ευρύτερη οικογένεια, αγκαλιάζοντας τους ηλικιωμένους και τους οικείους τους.

Επικοινωνήστε
μαζί μας

MaxCare

Η MaxCare είναι μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων δίπλα στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους, έναν από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και αναψυχής της Αττικής.

Διεύθυνση

Ιερά Οδός 348, Χαϊδάρι
Τ.Κ. 124 61

Επικοινωνία

  • 210-5821511
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
logo_pemfi

Μέλος πανελλήνιας ένωσης μονάδων φροντίδας ηλικιωμένων